Köpa valp av oss

När du köper valp av oss är valparna:


- Registrerade i Svenska kennelklubben

- Avmaskade regelbundet

- Veterinärbesiktade

- ID-märkta med chip

- Dolda fel försäkrade (alla valpar är individuellt försäkrade i Agria från 6 veckors ålder för bästa skydd)


OBS. Då det inte längre tillhandahålls enbart parvovaccin och pinschern har en påvisad överkänslighet mot vaccin så är våra valpar ovaccinerade och vi rekomenderar att ni följer rekomendationer från FASS och vaccinerar med DHPPI från 13 veckor. Läs mer HÄR!


Med valpen följer bl.a:


- Valpens stamtavla 

-  Vaccinationskort och informationsblad om vaccinreaktioner.

- Svenska kennelklubbens köpeavtal

- Veterinärens besiktningsprotokoll

- Bok med skötselråd

- Filt och mjukisdjur

- Startpaket med foder 

- Valphalsband och koppel

- Kit med klicker, kampleksak, pipisar för byteshandel och reseskål, perfekt för kurs och träning!Du får också:


- 1 års gåvomedlemskap i Pinschersektionen


- Möjlighet till träffar, valpkurs och annan träning både privat och i grupp samt gemensamma BPH tillfällen.Vi finns självklart tillgängliga för råd och support under hela hundens liv!


Vi planerar valpar igen tidigast våren 2024!

BESÖK! Vi tycker det är viktigt att man får träffa både tiken som ska valpa och uppfödare innan man bestämmer sig för valp. Detta för att man ska kunna bilda sig en god uppfattning kring vad man kan förvänta sig när man får hem sin valp, både gällande rasen i största allmänhet och individerna specifikt.


Vi tar därför gärna en promenad, tar en fika i köket eller på altanen om vädret tillåter och visar glatt upp lite agility på våran träningsplan om man är nyfiken på det!


Välkomna att höra av er!

Vill ni veta mer?


VALPTANKAR? Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om rasen och våra hundar, vi har också möjlighet att ta emot besök efter överenskommelse. När ni funderar på valp så vill vi gärna att ni har tänkt över hur hunden ska ha det under dagarna när ni arbetar, dagis/dagmatte eller liknande? Vi vill också gärna veta vilka kurser ni tänkt gå och hur ni ser på ert eventuella blivande "pinscherliv". 

Vi ser det inte som en nödvändigthet att man tävlar aktivt med sin pinscher men rasen är påhittig med mycket energi och kräver stimulans i form av aktiviteter och en närvarande ägare som gärna gör roliga saker tillsammans med sin hund.