Köpa valp av oss

När du köper valp av oss är valparna:


- Registrerade i Svenska kennelklubben

- Veterinärbesiktade

- Vaccinerade mot parvo

- Avmaskade regelbundet

- ID-märkta med chip

- Dolda fel försäkrade (alla valpar är individuellt försäkrade i Agria från 6 veckors ålder för bästa skydd)
Med valpen följer bl.a:


- Valpens stamtavla 

- Vaccinationsintyg och informationsblad om vaccinreaktioner.

- Svenska kennelklubbens köpeavtal

- Veterinärens besiktningsprotokoll

- Bok med skötselråd

- Filt och mjukisdjur

- Startpaket med foder 

- Valphalsband och koppel

- Kit med klicker, kampleksak, pipisar för byteshandel och reseskål, perfekt för kurs och träning!Du får också:


- 1 års gåvomedlemskap i Pinschersektionen


- Möjlighet till träffar, valpkurs och annan träning både privat och i grupp samt gemensamma BPH tillfällen.Vi finns självklart tillgängliga för råd och support under hela hundens liv!Inavelsgrad 0,4%

Vi förväntar oss trygga, lekfulla och träningsglada individer efter Dreamy och Dovie, med god chans på badglada hundar! Bägge föräldrarna är ögonlysta utan anmärkning, genomfört Beteende- och personlighetsbeskrivning där båda hundarna visar stor trygghet, får högsta poäng på positiv attityd och är skottfasta. Dreamy tar även mycket egna initiativ i det sociala fältet med främmande person medan Dovie har ett för pinschern mer typiskt ointresse men visar stor trygghet i hantering. Vi tror också att Dreamys extra lekfulla och sociala sätt kombinerat med Dovies trygghet och nyfikenhet kommer ge goda förutsättningar för lättmotiverade och trygga hundar. 


Exteriört förväntas starka och stabila individer med slutvikter runt 17-20kg
Både Dreamy och Dovie är utställda med Excellent och CK (Dreamy BIR-junior och Dovie BIR & CERT) 


Vi planerar valpar med leverenas i mars 2023 mellan Rivendells Dreamy och Lilla Enebys Dovie!


Dreamy BPH
Dovie BPH

Vill ni veta mer?


VALPTANKAR? Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om rasen och våra hundar, vi har också möjlighet att ta emot besök efter överenskommelse. När ni funderar på valp så vill vi gärna att ni har tänkt över hur hunden ska ha det under dagarna när ni arbetar, dagis/dagmatte eller liknande? Vi vill också gärna veta vilka kurser ni tänkt gå och hur ni ser på ert eventuella blivande "pinscherliv". 

Vi ser det inte som en nödvändigthet att man tävlar aktivt med sin pinscher men rasen är påhittig med mycket energi och kräver stimulans i form av aktiviteter och en närvarande ägare som gärna gör roliga saker tillsammans med sin hund.BESÖK! Vi tycker det är viktigt att man får träffa både tiken som ska valpa och uppfödare innan man bestämmer sig för valp. Detta för att man ska kunna bilda sig en god uppfattning kring vad man kan förvänta sig när man får hem sin valp, både gällande rasen i största allmänhet och individerna specifikt.


Vi tar därför gärna en promenad, tar en fika i köket eller på altanen om vädret tillåter och visar glatt upp lite agility på våran träningsplan om man är nyfiken på det!


Välkomna att höra av er!