Nyheter

Följ oss på instagram @ Kenneldexterity

Juni 2022


- Vi har avslutat unghundskurs för B-kullen med prova-på-spår och grillkväll, tusen tack till alla som varit med, så roligt att få ta del av "valparnas" utveckling! 


- Dexterity Adventures Delta får ytterligare ett första pris i öppenklass i viltspår, nästa gång står hon inför championat!


- Lilla Enebys Legolas "Dexter" tar hem första SM-pinnen för nya kvalperioden i agilityklass 3, kul!!!


- Dexterity Adventures Delta blir återigen 2a bästa tik med reserv-CERT och reserv-CACIB på SKK internationella utställning i Vänersborg


Maj 2022

- Dexterity Athletic Dio går ett godkänt doftprov för eukalyptus och får därmed tävla nosework! STORT GRATTIS till Micha och Patricia, ni är så bra!!!


- Ytterligare 2 syskon ur A-kullen startar BPH
vilket totalt innebär att 62,5% ur A-kullen nu är mentalbeskrivna (Dexterity avelsmål 75%), så glada och tacksamma!


- Dexterity Adventures Delta får Excellent och CK på Skara Nordic dog show, slutar som andra bästa tik med reserv CERT och reserv Nordic CERT! Så kul!


April 2022

- Tre syskon ur A-kullen startar BPH och ytterligare två startar i maj. vi är enormt tacksamma för möjligheten att utvärdera våra kullar! 


- Vi påbörjar unghundskurs för B-kullen hemma hos oss och 6/8 valpar deltar. Så roligt att vi får fortsatt möjlighet att följa valparna och deras familjer.


- Vi avslutar valpkurs för B-kullen med aktivitetspromenad i Mölnlycke centrum med massa roliga saker att titta på och upptäcka. 


Mars 2022

- Rivendells Dreamy ögonlyst utan anmärkning, hurra! 


Februari 2022

- Exteriörbedömning i Mellbystrand för domare och rasspecialist Benny Blidh Von Schedvin. Både Dexterity Adventures Delta och Rivendells Dreamy fick betyg Excellent med superfina kritiker, så glada och stolta över våra tjejer!


Januari 2022

- Vi startar valpkurs ihop med B-kullen varannan lördag fram till april. Vi är så glada över möjligheten att få följa valpisarna i sina nya familjer!


December 2021

- Dexterity Adventures Delta ögonlyst utan anmärkning! Hurra!


November 2021

- Dexter vinner klubbmästerskapet i agility 2021 för Partille Brukshundsklubb!


- Valparna i B-kullen flyttar till sina nya hem och vi är väldigt glada och tacksamma för fina familjer! Dexterity Beaming Luna stannar i kenneln som foderhund och bor hos fodervärdsfamilj i Borås. Dexterity Bouncing Benji stannar i kenneln genom bibehållen avelsrätt och bor med sin nya familj strax utanför Borås.


September 2021


-Dexterity B-kull föddes 30/9, 5 tikar och 3 hanar, alla mår bra och Dansa är en fantastisk mamma! Alla valpar är tingade!


-Dexterity Adventures Delta och Dexterity All Mighty Bombadill får 1a pris i viltspår med godkänd skottprövning! Extra grattis till Bobbos matte och husse Jennie och Nicklas!


- Dexterity Adventures Delta blir bästa junior med Excellent och CK, bästa tik med CERT och Nordic CERT och slutligen Bäst i rasen på SKK Nordic i Vänersborg för domare Joel Lantz


- Dexter vinner Pinschersektionens viltspårs DM i vänersborg den 4/9, hurra!


- Dexterity All Mighty Bombadill "Bobbo" går ett godkänt anlagsprov i viltspår i Vänersborg - STORT GRATTIS till matte och husse, Jennie och Nicklas! Vi är så glada och stolta över er!


Augusti 2021

- Parning genomförd 4/8 mellan Dansa och Tintin, läs mer om kombinationen HÄR!
                                                                       - Delta går ett godkänt anlagsprov i viltspår på 11 minuter i Alingsås, hurra!


Juli 2021

- Jonatan och Dexter står på starlinjen på agility SM i Kalmar och bjuder på både häftig agility och fantastisk rasrepresenation!


Juni 2021

- "Tintin" genomgår SKK´s beteende och personlighetsbeskrivning med fantastiskt resultat! Han är glad, positiv, social och skottfast!


- Vi startar ytterligare en valpkurs för ett gäng glada pinschervalpar på lördagar 10:30-12:00


Maj 2021

- Gripen JeDa Set Bohemicus "Tintin" ögonlyst utan anmärkning, hurra!


- Elizabeth AiJa II Set Bohemicus "Dansa" får Excellent på exteriörbedömning för domare och rasspecialist Benny Blidh Von Schedvin!


- Vi välkomnar Rivendells Dreamy till kennel Dexterity och är välidgt glada och tacksamma över fin fodervärdsfamlj i Kullavik där hon ska bo med pinscher "storasyster" Lizzy. 


April 2021

- Ami avslutar SKKs kurs "mera mentalitet" (12 veckor) med 100% på alla delmål

 

- Vi påbörjar unghundskurs med A-kullen hemma hos oss och är väldigt glada över den fortsatta möjligheten att få följa valparna och deras nya familjer

 

- Vi avslutar valpkurs för A-kullen med gemensam aktivitetspromenad i Mölnlycke